Kringloop it Fean
Het SneupPaleis Van Ons Mooie Heerenveen

WONINGONTRUIMING

Het team van Kringloop it Fean is gespecialiseerd om uw woningontruiming vakkundig te ontruimen. Daarbij leveren wij uw woning of bedrijfspand op het afgesproken moment bezemschoon op – op elke locatie in Friesland - Groningen en  Drenthe en Overijssel.

Onze werkwijs

Kringloop it Fean kan een woning geheel of gedeeltelijk ontruimen. Een woning ontruimen na overlijden is een emotionele klus en soms tijdgebonden. Sommige woningbouwverenigingen willen de woning ontruimd zien binnen 7 dagen. Nadat u zelf de inboedel heeft gesorteerd blijft er nog veel werk over. Zo dient de woning bezemschoon te worden opgeleverd; gordijnrails verwijderd, gaatjes gevuld en de vloerbedekking moet eruit gehaald worden en afgevoerd. Werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. 

Kringloop it Fean ruimt de gehele inboedel op, zorgt dat de meubels en andere huisraad een tweede leven krijgt. Het huis wordt bezemschoon en leeg opgeleverd aan de woningstichting. Bovendien ontvangt u van Kringloop it Fean onze gratis Opleverings-GARANTIE hetgeen inhoudt dat de Woningbouwvereniging het appartement of de huurwoning voor 100% accepteert nadat wij ons werk hebben gedaan.

Kringloop it Fean zorgt voor het snel, efficiënt en voordelig leegruimen van zowel huurwoningen als (eigen-) koopwoningen, flats, appartementen, verzorgingsappartementen en in- en aanleunwoningen bij zorgcentra enz. Kringloop it Fean levert bezemschoon op. Dat betekent dat wij óók het verwijderen en afvoeren van o.a. vloerbedekking, laminaat, parket, gordijnen, vitrages, lamellen, luxaflex etc. voor u verzorgen.

Wanneer kunt u ons inschakelen?

Ons team wordt bijvoorbeeld bij de volgende situaties ingeschakeld voor een woningontruiming:

·        Overlijden

·        Emigratie

·        Faillissement

·        Samenwoning

·        Echtscheiding

Ook voor het verhuizen van senioren naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of kamer (van groot naar klein) bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets zijn wij al jarenlang de betrouwbare partner voor notarissen en curatoren.

Bel of mail ons voor een gratis en geheel vrijblijvende; 06 34 777 99 7 of info@kringloopitfean.nl  Of via het contactformulier hieronder


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram